SATIŞ PAZARLAMA STRATEJİLERİ VE MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ PERFORMANSINI ARTIRMA EĞİTİMİ (20-21-22 NİSAN 2015 / ADANA TİCARET ODASI)

Büyüyen pazar ve artan rekabet karşısında, işletmelerin ayakta kalabilmesi için; hedef kitleye doğru yollarla ulaşarak iyi bir satış grafiği yakalamaları; bir başka deyişle, satışı, doğru bir pazarlama stratejisi üzerine kurmaları gerekmektedir.

Bu düşünceden hareketleAdana Ticaret Odası, yıllık eğitim programı kapsamında, işletmelerin pazarlama ve satış faaliyetlerini daha etkin kılmak, amaçlarına en etkili şekilde ulaşmalarını sağlamak, firma kârlılığını ve müşteri mutluluğunu sağlamaya yönelik stratejiler geliştirmeleri yönünde bilinçlenme yaparak ve alışkanlık kazandırmak amacıyla, 20-21-22 Nisan 2015 tarihlerinde, 09.00 – 17.00 saatleri arasında, ATO'da , üç (3) günlük, sertifikalı Satış Pazarlama Stratejileri ve Müşteri İlişkileri Performansını Artırma Eğitimi” düzenleyecektir.

Eğitime katılmak isteyenlerin, aşağıdaki linkte yer alan Kayıt Formunu, en geç 17 Nisan 2015 Cuma günü saat 13.00’a kadar doldurmaları gerekmektedir.

Üyelerimize duyurulur.

Tarih          : 20-21-22 Nisan 2015 (Pzt.-Salı-Çrş.)

Saat           : 09.00 – 17.00

Yer             : Adana Ticaret Odası