10-12 Haziran 2015 tarihlerinde Torino?da düzenlenecek olan 9. Dünya Odalar Kongresi

Dünya Odalar Kongresi’nin dokuzuncusu 10-12 Haziran 2015 tarihlerinde, Milletlerarası Ticaret Odası Dünya Odalar Federasyonu tarafindan, Torino Ticaret Odası işbirliğinde, Italya’nın Torino kentinde düzenlenecektir.
Kongre, Odaların en iyi uygulama örneklerini paylaşabilecekleri, görüş alışverişinde bulunabilecekleri, iletişim ağlarını geliştirebilecekleri ve iş dünyasının sorunlarını dile getirebilecekleri tek ortak platform olma özelliğini taşımaktadır. Iki yılda bir olmak üzere dünyanın farklı noktalarında düzenlenen Kongre, 100 farklı ülkeden Oda liderlerini, önde gelen iş dünyası temsilcilerini ve dünya liderlerini bir araya getirmektedir.
Anılan Kongre kapsamında panel oturumlan, çalıştaylar ve sergi düzenlenmekte olup, iş dünyasına yönelik Torino Ticaret, Sanayi, Sanatkarlar ve Tarım Odası tarafından koordine edilen iş programı ve network/iletişim programı gerçekleştirilmektedir. Kongre’ye katılmak isteyen firmaların ve Odalann www.worldchamberscongress.org adresinde yer alan online kayıt formunu doldurmaları gerekmektedir.

Üyelerimize duyurulur.