HONG KONG TİCARET GELİŞTİRME KONSEYİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ (28 OCAK 2015 / ADANA TİCARET ODASI)

İlimizin ihracat kapasitesinin artırılmasını temel hedeflerinden biri olarak belirlemiş olan Odamız, bu amaçla üyelerine farklı dış pazarları tanıtmak ve bu pazarlarda yeni ticaret olanakları yaratmak için belirli aralıklarla ülke tanıtım toplantıları düzenlemektedir. Bu toplantılarda konunun uzmanlarınca ilgili ülkenin dış ticaret potansiyeli, yatırım ve iş birliği imkânları hakkında detaylı bilgiler sunulmaktadır.

Bu kapsamda, HKTDC Hong Kong Ticaret Geliştirme Konseyi İstanbul Ofisi ile Odamız işbirliği ve ev sahipliğinde, 28 Ocak 2015 Çarşamba günü saat 13.30’da, “Hong Kong Ticaret Geliştirme Konseyi Bilgilendirme Semineri” düzenlenecektir.

Dünyanın en serbest ekonomisi olarak seçilen ve Güneydoğu Asya’nın ekonomik merkezi olan Hong Kong pazarı hakkında detaylı bilgilerin verileceği ve Türk firmalar için sağlanan avantajların tanıtılacağı, programı aşağıda yer alan seminere konuya ilgi duyan herkes davetlidir.

Kayıt için Tıklayınız.

PROGRAM

13.30 – 14.00      Kayıt

14.00 – 14.10      Açılış Konuşmaları