Temel Göstergeler Işığında Türkiye Ekonomisi ve Finansal Piyasaları Eğitimi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden iletilen yazıda, İş dünyasının temsilcileri, bireysel ve kurumsal yatırımcılara yönelik olarak internet üzerinden "Temel Göstergeler Işığında Türkiye Ekonomisi ve Finansal Piyasaları Eğitimi" gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Türkiye piyasalarına yabancı girişlerinin tekrar başladığı bir dönemde, iş dünyasının ve yatırımcıların dikkat etmesi gereken hususlar üzerinde durulacaktır. Böyle bir konjonktürde; iş dünyasının ve yatırımcıların ekonomik göstergeleri doğru okuması, finans piyasalarının mekanizmasını anlamaları büyük önem arz etmektedir.

Bu çerçevede, 14 Ekim 2021 tarihinde 14:00-17:00 saatleri arasında online olacak düzenlenecek eğitim ile ilgili ayrıntıları aşağıda bilgilerinize sunarız.

Temel Göstergeler Işığında Türkiye Ekonomisi ve Finansal Piyasaları Eğitimi

(Online - )270 TL (KDV dahil)

Konuşmacı:Doç. Dr. Atılım MURAT

Tarih:14 Ekim 2021 Perşembe

Saat:14.00 - 17.00

Bu eğitime kimler katılmalı?

İş dünyasının temsilcileri, bireysel ve kurumsal yatırımcılar.

Bu eğitim katılımcılara ne sağlar?

Finans piyasalarının işleyişini anlama ve açıklanan makroekonomik göstergeleri yorumlama konularında katılımcılara fayda sağlar.

Katılım belgesi:

Eğitimin % 70'ine devam eden katılımcılar adına dijital doğrulanabilir katılım belgesi hazırlanacak ve e-posta adreslerine gönderilecektir. Katılım belgeleri E-Devlet üzerinden de sorgulanabilecektir.

Eğitim içeriği:

Temel makroekonomik göstergeler; ekonomik göstergeler ışığında yatırım araçlarının kullanılması.

Doç. Dr. Atılım MURAT'ın Özgeçmişi

Hacettepe Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümünden 2001 yılında mezun olan Atılım Murat, aynı sene yüksek lisans ve doktora eğitimleri için ABD'nin New York şehrine gitti. City University of New York'tan (CUNY), ekonomi alanında yüksek lisans derecesini 2003 senesinde, finansal ekonomi alanındaki doktora derecesini 2007'de aldı. ABD'de Baruch College, City College, Queens College gibi üniversitelerde finans ve ekonomi dersleri verdi. New York'ta çeşitli finans kurumlarında çalışan Atılım Murat, 2007 senesinde Türkiye'ye döndü. Bilkent Üniversitesi İktisat Bölümünde finans dersleri verdi. Aynı yıl TOBB ETÜ İşletme Bölümü'ne geçti. 2008 senesinde Yardımcı Doçent olan Murat, Doçent unvanını 2014 senesinde aldı. Doç. Dr. Atılım Murat, TOBB ETÜ İşletme Lisans ve Yüksek Lisans programlarında; Risk Yönetimi, Portföy Yönetimi, Finansal Yönetim, Uluslararası Finans dersleri veriyor. TOBB ETÜ Sürekli Eğitim Merkezi'nde 10 yıldır eğitim veren Murat, Dünya Gazetesi'nde 12 yıldır köşe yazarlığı yapıyor. NTV, Bloomberg HT gibi televizyon kanallarında piyasa yorumculuğuna devam ediyor.

Kayıt için:

Detaylı bilgi için:0 (312) 292 42 02 - 292 41 02 - 292 42 03