TÜRKİYE-MAKEDONYA İŞ FORUMU (18 EYLÜL 2014 / ADANA SANAYİ ODASI)

Avrupa’da önemli ulaşım yollarının kesiştiği stratejik bir bölgede yer alan Makedonya,  uygulamaya koyduğu ekonomik reform programı çerçevesinde yabancı yatırımların artırılmasına yönelik olarak önemli teşvikler sağlamaktadır.

Makedonya’daki yatırım ortamı ve sağlanan teşvikler hakkında bilgi vermek üzere Başbakan Sn.Nikola Gruevski başkanlığındaki üst düzey bürokratlardan oluşan heyet 15–19 Eylül 2014 tarihleri arasında Türkiye’ye Resmi bir ziyaret gerçekleştireceklerdir.

Söz konusu ziyaret kapsamında Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Odası, Adana Ticaret Borsası ve Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi ev sahipliğinde 18 Eylül 2014 tarihinde saat 10.00’da Adana Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda “Türkiye-Makedonya İş Forumu” düzenlenecektir.

Forumda, Makedonya’nın güncel yatırım teşvikleri ve özelleştirme projelerine ilişkin bilgiler verilecek olup, muhtelif alanlarda olası işbirliği imkânları tanıtılacaktır.

Makedonya Başbakanı ve beraberindeki heyet, forum sonrasında Makedonya’da yatırım yapmak isteyen firmalar ile ikili görüşmeler yapacaktır.

Makedonya Başbakanı ile ikili görüşme yapmak isteyen üyelerimizin, aşağıda yer alan formu doldurarak en geç 15 Eylül 2014 tarihine kadar Adana Sanayi Odası'na (e-posta: ekonomi@adaso.org.tr faks: 0322 436 16 36 ) iletmeleri gerekmektedir.

Üyelerimize duyurulur.

Tarih: 18 Eylül 2014 - Perşembe