Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden iletilen 10.08.2021 tarih, 7231 sayılı yazıda, 12 Ağustos 2021 Perşembe günü saat 14:00'te internet üzerinden, "Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı Sağlık ve Kimya Ürünleri Çağrısı Bilgilendirme Semineri" düzenleneceği bildirilmiştir.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu iş birliğinde gerçekleştirilecek olan webinarda Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı kapsamında ilan edilen sağlık ve kimya alanında 542 ürün ve 80 teknolojiyi destekleyen Sağlık ve Kimya Ürünleri Çağrısı anlatılacağı, seminer sonunda katılımcıların konu hakkındaki sorularının cevaplandırılacağı ifade edilmiştir.

Bilgilerinize sunarız,