OSB'lerde Yer Alan Parsellerin Tamamen veya Kısmen Bedelsiz Olarak Tahsis Edilmesi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Odamıza iletilen 7 Haziran 2021 tarihli ve 34221550-050-99 sayılı yazıda; Organize Sanayi Bölgelerinde (OSB) yer alan parsellerin tamamen veya kısmen bedelsiz olarak tahsis edilmesi uygulamasının 31 Aralık 2024'e kadar uzatıldığı belirtilerek Odamızca üyelerimize duyurulması talep edilmiştir.

Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, 02.06.2021 tarihli ve 31499 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmiş olup ekte sunulmaktadır.

Buna göre, OSB'lerdeki yatırımların, üretim ve istihdamın arttırılmasının sağlanması amacıyla buralarda yer alan parsellerin tamamen veya kısmen bedelsiz olarak tahsis edilmesine imkan veren uygulama, 31 Aralık 2024'e kadar sürecektir.

Bilgilerinize sunarız.