KKTC Uluslararası Kariyer Fırsatları Forumu ve Kıbrıs Türk Ürünleri Fuarı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), bulunduğu konum ve iklim itibariyle, genç nüfusu ve kalifiye iş gücü ile önemli bir potansiyel barındırmaktadır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin küçük ancak hızlı büyüyen ekonomisi yerli ve yabancı yatırımcılara geniş bir yelpazede ve birçok sektörde fırsatlar sunmaktadır.

Bu kapsamda, KKTC’nin uluslararası iş çevrelerine tanıtılması amacıyla, 18-20 Nisan 2013 tarihleri arasında Gazimağusa Rauf Denktaş Kongre Sarayı’nda, Kıbrıs Türk Sanayi Odası ve Doğu Akdeniz Üniversitesi işbirliğinde, Uluslararası Kariyer Fırsatları Forumu ve Kıbrıs Türk Ürünleri Fuarı gerçekleştirilecektir.

Anılan Forum ve Fuar’a ilişkin program ve detaylı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Başvuru için:
Kıbrıs Türk Sanayi Odası