TÜRKİYE - AVUSTRALYA İKİLİ TİCARİ VE EKONOMİK İSTİŞARE TOPLANTISI İÇİN GÖRÜŞ TALEBİ HK.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden (TOBB) Odamıza gelen yazıda;

T.C. Ticaret Bakanlığı'nın yazısına atfen; Türkiye ile Avustralya arasındaki ekonomik ve ticari ilişkilerin geliştirilmesine imkan sağlayabilecek iş birliği hususlarının gündeme geleceği "Türkiye - Avustralya İkili Ticari ve Ekonomik İstişare Toplantısı"nın çevrimiçi olarak 9 Haziran 2021'de Bakan Yardımcısı düzeyinde gerçekleştirileceği iletilmektedir.

Bu kapsamda, Ticaret Bakanlığı tarafından hazırlık çalışmalarında yararlanmak üzere, Türkiye - Avustralya ticari ve ekonomik ilişkilerinde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerine dair görüşlerinizin 26 Mayıs 2021Çarşamba günü mesai bitimine kadar ceyhanto@tobb.org.tr e-posta adresine iletilmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.