ONLİNE EXPORT AKADEMİ HK.

T.C. Ticaret Bakanlığınca, ihracat potansiyeli taşıyan kadın ve genç girişimcilerimizin bilgi, deneyim ve network ihtiyaçlarının giderilmesine destek olmak amacıyla, UPS Hızlı Kargo Taşımacılığı A.Ş. (UPS) ile işbirliği içerisinde "Export Akademi - Kadın ve Genç Girişimci İhracatçı Yetiştirme Programı " oluşturulmuştur.

Bu çerçevede, başta kadın ve genç girişimciler olmak üzere tüm KOBİ'lere yönelik olarak 25 Mart Perşembe günü saat: 09:30'da Online Export Akademi Programı düzenlenecektir.

Export Akademi, ihracat yapmayı hedefleyen tüm girişimcilere ve ihracat yapmış ancak yeni pazarlara açılmak isteyen işletmecilere; uluslararası sanal pazarlarda satış yöntemleri, online ödeme yöntemleri, lojistik çözümler, dijital pazarlama ve gümrük mevzuatı dahil birçok alanda eğitim vererek, onları ihracata yönlendirmeyi ve yeni pazarlara ulaşabilmelerine destek olmayı hedeflemektedir.

Katılmak için Zoom programını indirmek gerekli olup, program ajandası ektedir. Program ile ilgili detaylı bilgi ektedir.

Bilgilerinize sunarız.