AVRUPA TÜRK İŞ ZİRVESİ 2013

Danimarka Türk İş Dünyası Federasyonu (DATIFED) St Danimarka Ticaret Odası (Dansk Erhverv) ev sahipliğinde ve Avrupa Türk İş Dünyası Konfederasyonu (LJNITEE)’nun Kooordinasyonunda Kopenhag’da “AVRUPA TÜRK İŞ ZİRVESİ” düzenlenmektedir. Avrupa’daki Türk İşadamlarının ilk defa böyle büyük bir organizasyon ile bir araya gelip yakın temasının sağlanacağı zirveye Türkiye dahil Avrupa’dan yaklaşık 23 ülkeden katılımcı (Alıcı / Satıcı) beklenmektedir.

İş dünyasının yanı sıra Türkiye ve Danimarka’dan bakanların da katılması beklenen zirve, 03 Mayıs 2013 tarihinde saat 18:00’da Danimarka Parlamentosunda yapılacak olan açılış resepsiyonu ve “Ekonomik Kriz ve Etnik Ekonomi” Paneli ile başlayacaktır.

Danimarka Borsa binasında düzenlenecek zirve, 04 Mayıs 2013 Cumartesi tam gün işadamlarının ticaret ve yatırım konularında yapacakları ikili görüşmelerle gerçekleştirilecektir.

Zirveyle ilgili ayrıntılı bilgiye aşağıdaki web sitelerinden ulaşılabilir.

Üyelerimize duyurulur.

www.avrupaturkiszirvesi.com