TÜRKİYE - ARNAVUTLUK TSO FORUMU I. EKONOMİ KONFERANSI

TOBB, Tiran Büyükelçiliğimiz, Arnavutluk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (UCCIAL) ve Arnavutluk-Türk Ticaret ve Sanayi Odası (ATTSO) işbirliğinde, 29 Ocak 2021 tarihinde, sanal ortamda, "Türkiye-Arnavutluk Ticaret ve Sanayi Odası Forumu I. Ekonomi Konferansı" düzenlenmesi öngörülmektedir.

Aşağıda taslak programı yer alan etkinlikte, Arnavutluk Maliye ve Ekonomi Bakanı Anila Denaj ve T.C. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın katılarak dinleyicilere hitap etmesi öngörülmektedir. Konferansa katılmak isteyenlerin https://tobb-org.zoom.us/webinar/register/WN_63PFYOYQTFeusGluJ7Ljuw linki üzerinden kayıt yaptırabileceği etkinlikte Arnavutluk ve Türkiye'deki yatırım imk acirc;nları üzerine sunumlar gerçekleştirilecek ve akabinde başarılı iş insanları iş yapma deneyimleri üzerine tecrübe paylaşımında bulunacaktır.

TASLAK GÜNDEM
TÜRKİYE-ARNAVUTLUK TİCARET VE SANAYİ ODASI FORUMU 1. EKONOMİ KONFERANSI
29 0cak 2021 - 15:00 - 17:00
15:00 ndash; 15:45 Açılış Konuşmaları:
M. Rifat HİSARCIKLIOОLU, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı
Ines MUCOSTEPA , Arnavutluk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği Başkanı
Murat YÖRÜK, T.C. Tiran Büyükelçisi
Ana Konuşmalar:
Anila DENAJ, Arnvautluk Malive ve Ekonopmi Bakanı
Ruhsar PEKCAN, T.C. Ticaret Bakanı (tbc)
15:45 - 16:00 Türkiye'de İş Yapma Fırsatları: Türkiye Cumhuriyeti Yatırım Ofisi
16:00 - 16:15 Arnavutluk'ta İş Yapma Fırsatları: Arnavutluk Yatırım Geliştirme Ajansı