Dünya İslam Ekonomi Forumu?nun 4. Bölgesel Çevrimiçi Pazarlama (18 ? 22 Ağustos 2014)

Değerli Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan 09.07.2014 tarihli ve 0411/13756 sayılı yazıda

Malezya’da yerleşik olan ve özellikle İslam dünyası kadın girişimcileri arasındaki ağı güçlendirmeyi amaçlayan Dünya İslami Ekonomi Forumu (WIEF) İşkadınları Ağı (WDN) tarafından 4. Bölgesel WIEF Online Pazarlama  Çalıştayı’nın , 18-22 Ağustos 2014 tarihlerinde, Harbour View Hotel Kuching Sarawak , Malezyada düzenleneceği belirtilmektedir.

Yazıda devamla WBN tarafından 2012 yılında Nairobi-Kenya’da, 2013 yılında Surabaya- Endonezya’da ve 2014 yılı başında Kazablanka - Fas ‘ta başarıyla düzenlenen Bölgesel Online Pazarlama Çalıştayları’nın  devamı olduğu ifade edilmektedir. Söz konusu çalıştaya katılacak kadın girişimcilerin kendi internet sitelerini hazırlama ve iş ağlarını geliştirme fırsatı bulacakları bildirilmektedir.

Yazıda devamla, söz konusu etkinliğe katılımın ücretsiz olduğu ancak katılım kısıtı olduğu belirtilerek, İslam İşbirliği Teşkilatı üyesi ülkelerden başvuran ilk dört (4) kişinin başvuru sırasına göre alınacağı ve konaklama (karşılanması halinde bir odada iki kişi konaklayacaktır) , yemek masraflarının organizatörler tarafından karşılanacağı ifade edilmektedir.

Söz konusu etkinliğin katılım forumu, tanıtım belgesi ve katılımcı profil forumuna Birliğimiz web sayfası (www.toob.org.tr) sağ panelindeki “Uluslararası İş İmkanları / Yurt Dışı Etkinlikler” başlığı altından ulaşılabilmektedir.