Türkiye-Arnavutluk Ticaret ve Sanayi Odası Forumu I. Ekonomi Konferansı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB)'nden alınan bir yazıda; TOBB, Tiran Büyükelçiliğimiz, Arnavutluk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (UCCIAL) ve Arnavutluk-Türk Ticaret ve Sanayi Odası (ATTSO) işbirliğinde, 29 Ocak 2021 tarihinde, sanal ortamda, "Türkiye-Arnavutluk Ticaret ve Sanayi Odası Forumu I. Ekonomi Konferansı"nın düzenlenmesinin öngörüldüğü ifade edilmektedir.

Ekte taslak programı yer alan etkinlikte, Arnavutluk Maliye ve Ekonomi Bakanı Anila Denaj ve T.C. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın katılarak dinleyicilere hitap etmesinin öngörüldüğü belirtilmektedir.

Konferansa katılmak isteyenlerin "https://tobb-org.zoom.us/webinar/register/WN_63PFYOYQTFeusGluJ7Ljuw" linki üzerinden kayıt yaptırabileceği etkinlikte Arnavutluk ve Türkiye'deki yatırım imkanları üzerine sunumlar gerçekleştirileceği ve akabinde başarılı iş insanları iş yapma deneyimleri üzerine tecrübe paylaşımında bulunacağı ifade edilmektedir.

Bilgilerinize sunarız,

Saygılarımızla.