REInvest 2020 Hk.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza intikal eden yazıda;

Hindistan Yenilenebilir Enerji Bakanlığı (MNRE) tarafından 26-28 Kasım 2020 tarihlerinde 3. Global REInvest isimli etkinliğin düzenleneceği bildirilmektedir. 26 Kasım 2020 saat 17:30'da Hindistan Başbakanı tarafından açılışı yapılacak olan anılan etkinliğin, yenilenebilir enerji kaynakları ve gelecekteki enerji seçeneklerini konu alan 3 günlük bir konferans şeklinde düzenleneceği, ayrıca üreticiler, geliştiriciler, yatırımcılar ve yenilikçilerden oluşan sanal bir serginin de yer alacağı ifade edilmektedir.

Yazıda devamla, REInvest 2020'nin hükümetin planları ve programları hakkında bilgi vereceği ve Hindistan'ın yenilenebilir büyüme hikayesini ilerletmek için endüstri, yatırımcılar ve diğer paydaşları bir araya getireceği belirtilmektedir. Etkinliğe ilişkin broşür ekte iletilmekte olup, ayrıntılı bilgilere https://re-invest.in/ adresi üzerinden erişilmesi mümkündür.

Bilgilerinize sunarız,