E-Ticaret Hizmet Paketi Hk.

TOBB'dan alınan yazıda,

Pandemi ile birlikte dijital dönüşümün hız kazanmasıyla, şirketlerin ürettikleri ürünleri dijital ortama taşıyarak oluşturduğu satış ve pazarlama kanallarının oldukça önemli hale geldiği belirtilmektedir.

Konuya ilişkin olarak TOBB öncülüğünde e-ticaretin sunduğu fırsatlara yönelik birçok eğitim programı uygulamaya konulmuş, ayrıca ilk defa e-ticaret yapacak işletmelerin pazaryerlerinde komisyonsuz satış yapabilmesine imk acirc;n tanıyan projeler uygulandığı belirtilmektedir.

Bununla birlikte, pazar yerlerindeki sisteme uyum sağlayamayan ancak işini dijital ortama taşıyarak kendi e- ticaret sitesini kurmak isteyen üyelerimiz için "E-Ticaret Hizmet Paketi" tasarlandığı belirtilmektedir.

Söz konusu paket ile TOBB bünyesindeki 365 oda ve borsa üyesi KOBİ'lere e-ticaret alanında ihtiyaç duyacakları her türlü hizmet ve altyapıya kolaylıkla ulaşma imkanı sağlanmaktadır.

Vodafone Business iş birliğinde oluşturulan "E-Ticaret Hizmet Paketi" ile alan adı, hosting, email, güvenlik, stok takibi, yedekleme, ödeme altyapıları, tüm yazılım özellikleri ve arama motoru optimizasyonu ile anahtar teslim e-ticaret sitesi kurulduğu ve KOBİ'lerin teknik ihtiyaçları ve dijital pazarlamayla ilgili sorulan için de ücretsiz danışmanlık ve eğitim desteği verildiği belirtilmektedir.

KOBİ'lerin e-ticaret için ihtiyacı olan tüm hizmetleri içeren E-Ticaret Hizmet Paketinin detaylarına aşağıdaki linkten erişebilirsiniz.

E-Ticaret Hizmet Paketi Bilgilendirmesi için link : https://www.vodafone.com.tr/VodafoneBusiness/cozumler-kurumsal/e-ticaret-hizmeti.php