Türkiye-Hollanda 3. Dönem JETCO Toplantısı

TOBB'dan gelen yazıda, Türkiye-Hollanda 3. Dönem JETCO Toplantısı'nın Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar Pekcan ve Hollanda Dış Ticaret ve Kalkınma İşbirliği Bakanı Sayın Sigrid Kaag'ın eşbaşkanlıklarında video konferans yöntemiyle 28 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirileceği belirtilerek, söz konusu toplantıda gündeme getirilmesinde fayda görülen konulara ilişkin bilgi talep edilmektedir.

Bu itibarla, toplantı hazırlıklarında kullanılmak üzere, Hollanda ile mal ve hizmet ticaretinde karşılaşılan problemler, pazara giriş engelleri, çözüm önerileri, ticaretin kolaylaştırılmasına yönelik tedbirler, ülkemizdeki yatırım imkanları, yatırım projeleri ve Hollanda'da yatırımcılarımızın karşılaştıkları sorunlar gibi konulara ilişkin görüşlerinizin 03 Eylül 2020 Perşembe günü mesai saati bitimine kadar Odamıza bildirmenizi rica ederiz.

Mail: ceyhanto@tobb.org.tr

Telefon: 0322 613 10 73