Türkiye-İspanya 1. Dönem JETCO Toplantısı Üyelerimizin Görüşlerin Toplanması Hakkında Duyuru

TOBB'dan alınan 08.07.2020 tarih ve 5876 sayılı yazıda Ticaret Bankalığından alınan yazıya atıfta bulunarak; Türkiye-İspanya 1. Dönem JETCO Toplantısı'nın Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar Pekçan ve İspanya Ticaret ve Turizm Bakanı Sayın Reyes Maroto Illera eş başkanlıklarında video konferans yöntemiyle 23 Temmuz 2020 tarihinde gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Bu kapsamda, İspanya ile ilişkilerde gündeme getirilmesinde fayda görülen hususlar, sorunlar ve çözüm önerilerine dair görüşlerinin Bakanlığa iletilmesini dileyen üyelerimizin, 10 Temmuz 2020 saat 17.30'a kadar Odamıza e-posta ile ulaşması rica olunur.

İlgili Kişi:

Zafer ÖZ