Covid-19'un Şirketler Hukukuna Yansımaları Semineri (29.06.2020 - Adana Ticaret Odası Instagram Hesabı Canlı Yayın)

Adana Ticaret Odası tarafından, Atem Arabuluculuk Tahkim Eğitim Merkezi işbirliğiyle, 29 Haziran 2020 Pazartesi günü, saat 20.30'da Adana Ticaret Odasının kurumsal Instagram hesabı (www.instagram.com/adanaticodasi) üzerinden canlı yayın ile "Covid-19'un Şirketler Hukukuna Yansımaları Semineri" düzenlenecektir.

Özyeğin Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi ve Topaloğlu Hukuk Bürosu kurucusu Av. Prof. Dr. Mustafa Topaloğlu'nun katılımıyla gerçekleşecek seminerde;

Covid-19 nedeniyle Şirket Genel Kurullarının Ertelenmesi

Pandeminin Kooperatif Genel Kurullarına Etkisi

Pandemi Sürecinde Şirket Kar Payı Dağıtım Sınırlaması

Kar Dağıtım Sınırlamasına İstisna Getiren Tebliğin Değerlendirilmesi

başta olmak üzere şirketler hukuku ile ilgili konular ele alınacak ve canlı yayın sırasında üyelerden gelen sorular da yanıtlanacaktır.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla.

Tarih : 29 Haziran 2020 - Pazartesi

Saat : 20.30