Türk -Polonya İş Forumu

Polonya Ticaret Bakanı Janusz Piechociński’nin Türkiye’ye resmi ziyareti vesilesiyle, DEİK tarafından Polonya Ticaret Odası işbirliğiyle 13 Haziran 2014 Cuma günü saat 09.30-14.30 saatleri arasında Ankara Hilton Hotel’de Türk-Polonya İş Forumu gerçekleştirilecektir. Sayın Bakanlar Nihat Zeybekçi ve Janusz Piechociński’nin nin onurlandırarak her iki ülke iş dünyası temsilcilerine hitap edeceklerdir.

2004 yılında AB Üyesi olan Polonya, Orta Avrupa’da Türkiye’nin en büyük ticaret ortağı olup ikili ticaret hacmimizin 2013 yılsonu itibariyle 5 milyar doları aşmıştır. Polonya, Avrupa Birliği’nin 6. büyük ekonomisi olup küresel ekonomik krizden olumsuz yönde etkilenmemiş, güçlü ve yüksek gelirli bir ekonomiye sahiptir. Polonya; kalifiye işgücü, cazip pazar hacmi, güçlü sanayi altyapısı ve lojistik avantajları nedeniyle Türk yatırımcı ve girişimcileri için de önemli iş fırsatları sunmaktadır.

İş Forumu’na enerji, mühendislik, madencilik, tekstil, inşaat-altyapı, ilaç ve kimya sanayi, tarım ve gıda sanayi, bilişim sektörlerinde faaliyet gösteren Polonya’nın önde gelen firma temsilcilerinin katılımı sözkonusudur.

İş Forumu’na Polonya ile iş yapmayı arzu eden ve Polonya pazarı ile ticaret ve yatırım boyutunda ilgilenen tüm iş dünyası temsilcilerinin katılım teyitlerinin katılım formu aracılığıyla DEİK’e (Dilek Tuna; dtuna@deik.org.tr, Tel: 0212 339 5036 Faks: 0212 339 5065) 11 Haziran 2014 Çarşamba günü mesai bitimine kadar iletilmesi gerekmektedir.