TİCARET MÜŞAVİRLERİ İLE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI HK.

Akdeniz İhracatçı Birlikleri'nden (AKİB ) Odamıza gelen yazıda,

T.C. Ticaret Bakanlığı koordinasyonunda, Türkiye İhracatçılar Meclisi ve AKİB müşterek organizasyonunda; firmalarımızın hedef pazarlara giriş yöntemleriyle ilgili bilgilendirilmeleri, söz konusu pazarlardaki iş yapma kültürü ve dış ticaret mevzuatı hakkında doğrudan fikir sahibi olmaları amacıyla detayları ekli tabloda belirtildiği üzere, daha önce ABD, Filipinler, Güney Kore, Romanya, Polonya ve Ukrayna'da görev yapan Ticaret Müşavirleri / Ataşelerimiz ile 27 Şubat 2020 Perşembe günü 09:30 ndash; 16:30 saatleri arasında AKİB Hizmet Binası'nda Bilgilendirme Semineri ve Birebir Görüşmeler gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Söz konusu etkinliğe katılmak isteyen ilgililerin 25 Şubat 2020 Salı gününe kadar

linkinden on-line kayıt yaptırmaları gerekmektedir.