"BiTıklaAvrupa" Eğitim Programı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Amazon ve Boğaziçi Üniversitesi tarafından; Türk KOBİ'lerinin e-ticaretle ihracat yapmasını sağlamak üzere Türkiye genelinde e-ihracat eğitimleri başlatılmasına yönelik protokol imzalanmıştır.

KOBİ'leri Avrupa'ya e-ihracat yolunda desteklemek, pazar yerlerinde işlerini büyütmek ve satışlarını artırmak amacıyla hayata geçirilen "BiTıklaAvrupa" eğitim programı ile Türk satıcıların ürünlerini, Amazon'un Almanya, Fransa, İngiltere, İspanya ve İtalya'daki pazar yerleri üzerinden tüm AB ülkelerine e-ihracat yoluyla sunmaları amaçlanmaktadır.

Bu kapsamda TOBB, Amazon, Boğaziçi Üniversitesi ve Odamız iş birliğiyle 4 Şubat 2020Salı günü saat 14:00-18:30 saatleri arasında Adana Sanayi Odası'nda "BiTıklaAvrupa" eğitim programı gerçekleştirilecektir.

e-ihracat yolunda satıcılara baştan sona rehberlik etmeyi amaçlayan "BiTıklaAvrupa" eğitim programında; Amazon'a kayıt aşamasından satıcı performansını yükseltme yollarına, katalog sisteminin inceliklerinden ürün listeleme biçimlerine, lojistik modellerinden ürün öne çıkarma yöntemlerine kadar birçok önemli konuya detaylı bir şekilde yer verilmektedir.

Eğitimi siz saygıdeğer üyelerimizin bilgisine sunar, katılmak isteyenlerin http://www.bitiklaavrupa.com/ üzerinden online başvuru formunu doldurmalarını rica ederiz.