Dış Ticarette Ödeme ve Teslim Şekilleri Bilgilendirme Toplantısı ( INCOTERMS 2020 ) 16.01.2020 / ADASO

INCOTERMS Milletlerarası Ticaret Odası (ICC-International Chamber of Commerce) tarafından oluşturulan ve uluslararası ticarette teslim şekillerini belirleyen kurallardır. Bu kurallar ithalatçı ile ihracatçı arasındaki uluslararası ticarette masrafları ve sorumlulukları düzenlemektedir.

1 Ocak 2020 tarihinden itibaren yürürlüğe giren INCOTERMS 2020'nin içeriğinde, Uluslararası Ticaret Odaları (ICC-International Chamber and Commerce) tarafından yeniden revize edilmiştir. Bu değişikliklere yönelik olarak da tüm tarafların hazırlıklarını ivedilikle yapmasının büyük önem arz etmektedir.

Bu kapsamda, INCOTERMS 2020 değişikliklerine ilişkin olarak ihracatçıların hazırlıklarını kolaylaştırmak amacıyla Adana Sanayi Odası ve TEB iş birliğinde, 16 Ocak 2020 Perşembe Günü 13.30 - 16.30 saatleri arasında "Dış Ticarette Ödeme ve Teslim Şekilleri" konusunda bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir.

TEB Küresel Ticaret Çözümleri Danışmanı Sn. ABDURRAHMAN ÖZALP'ın sunumuyla düzenlenecek toplantıyıtüm üyelerimizin bilgisine sunarız.

Kayıt için tıklayınız