GÜRCİSTAN'DA Kİ PROJELER HK.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden odamıza gelen, Gürcistan Bölgesel Kalkınma ve Altyapı Bakanlığı'nın yazısına atfen;

Qvesheti-Kobi yolunun 22.7km'lik kısmının inşaatının ihalesi hakkında bilgi verilmektedir.

Yazıda devamla, ihalenin iki gruba ayrıldığı, birinci grubun 15 metre çapında 9 km uzunluğunda TBM tünelini de içeren 10 Kilometrelik bölüm olduğu ve bu grubun ihalesinin en geç 15 Şubat 2019'da anons edileceği; ikinci grubun ise 4 tüneeli (en uzun 1.5 kilometre), 6 köprüyü (en uzun 400 metre) içeren 12.7 kilometrelik bölüm olduğu ifade edilmekte ve bu bölümün ihale prosedürünün devam ettiği bildirilmektedir.

Toplam proje tutarının yaklaşık 600 Milyon ABD Doları olacağı ve konuyla ilgili firmaların detaylı bilgi için Davit Deisadze ( 995 597 60 90 63 , davit.deisadze@georoad.ge) ile irtibata geçebilecekleri ifade edilmiş olup tüm üyelerimize duyurulur.