Libya Genç İşadamları Derneği Organizasyonu

Dışişleri Bakanlığının yazısına istinaden TOBB'dan alınan 27.06.2018 tarih ve 9836 sayılı yazıda Libya Genç İşadamları Derneği'nin Trablus Büyükelçiliğimize ilettiği mektupta özetle, Türk ve Libya özel sektörlerinin işbirliklerini ilerletmeleri ve ticari ilişkiler kurmaya teşvik edilmeleri amacıyla, 7-8 Temmuz 2018 tarihlerinde Trablus'taki El-Waddan Otel'de "Birlikte Temas Ediyoruz; Birlikte İnşa Ediyoruz" temasıyla Libya-Türkiye Ekonomi Forumu düzenleneceği bildirilmekte; etkinliğin giyim, dokuma ayakkabı ve çanta mobilya ve dekorasyon, eğitim, doldurma ve paketleme, turizm, yapı malzemeleri ve yapı onarımı, gıda ile tanıtım ve reklam gibi sektörlerde faaliyet gösteren Türk girişimciler ile Libya özel sektörünü bir araya getirmeyi amaçladığı bildirilmektedir.

Etkinliğe katılmak isteyen üyelerimizin Libya Business Forum ile (Tel: 218 94 407 00 20 / 218 94 407 00 30

E-posta: libyabusinessforum@gmail.com) iletişime geçmeleri gerekmektedir.