LÜBNAN VE ORTADOОU PAZARINA GİRMEK İSTEYEN ÜYELERİMİZ İÇİN ODAMIZIN FUAR STANT DESTEĞžİ İLE TRABLUS EXPO 2018 FUARI (27 ŞUBAT - 4 MART 2018)

Adana Ticaret Odası, Çukurova Kalkınma Ajansı ve Adana Tanıtım ve Kalkınma A.Ş. (ATAK) işbirliğinde 2016 yılından bu yana yürütülen "Beyrut - Adana Ticaret Köprüsü Projesi" çalışmalarının devamı niteliğinde, Türkiye'nin Beyrut Büyükelçiliği destekleriyle, 27 Şubat - 4 Mart 2018 tarihleri arasında Trablus'ta gerçekleştirilecek olan " Trablus (Tripoli) Expo 2018 Fuarı"na stantla katılmak isteyen üyelerimiz için Yönetim Kurulumuzun kararı ile fuar katılım desteği açılmıştır.

Tripoli Expo 2018 Fuarı, Genel Ticaret Fuarı niteliğiyle Lübnan ve Arap pazarına açılmak isteyen firmalar için iyi bir tanıtım fırsatı taşımakta ve Alışveriş Günleri niteliğiyle ise, toptan ve perakende ticaret yapan firmalar için sıcak satış fırsatı sunmaktadır. Fuara Lübnan, Türkiye, İran ve Suriye'den firmalar katılmaktadır. Fuarda, katılımcı firmalara tanıtımın yanı sıra, toptan ve perakende satış yapma olanağı da verilmektedir.

Fuara katılması önerilen sektörler aşağıda sıralanmıştır.

Adana'da üretim yapan firmaların yanı sıra, toptan ve perakende ticaret yapan firmalar için de çok önemli bir fırsat olacağı düşünülen fuar için hizmet bedeli dahil olmak üzere paket fiyatlar aşağıya çıkarılmıştır.

Fuara katılmak isteyen üyelerimizin, fuar başlangıç tarihinden 30 gün öncesi olan en geç 26 Ocak 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar aşağıda bağlantısı yer alan "Fuar Başvuru Formu"nu doldurarak, ATAK A.Ş. ile yapılan Fuar Sözleşmesi ile birlikte Odamıza iletmeleri gerekmektedir.

Üyelerimize duyurulur.

PAKETLER ve FİYATLARI :

Paket 1

12 m2 stant fiyatı 2.750 USD (Her bir firmadan 1 kişinin katılımı dahil fiyat)
Fiyata dahil olan hizmetler: 6 günlük stant bedeli, Adana-Beyrut-Adana gidiş-dönüş uçak bileti, 8 gece oda kahvaltı konaklama, ikili görüşmeler, şehir turu, açılış yemeği, transferler.

Paket 2

24 m2 stant fiyatı 4.400 USD (Her bir firmadan 2 kişinin katılımı dahil fiyat)

Paket 3

48 m2 stant fiyatı 7.150 USD (Her bir firmadan 3 kişinin katılımı dahil fiyat)

Ayrıntılı Bilgi Almak ve Fuara Katılmak İsteyenler İçin İrtibat Bilgileri:

Mehmet ULUОTÜRKAN - 0 533 326 37 44

[/WebDosyalar/Duyurular/Belgeler/2018/Tripoli Expo-STAND_DESTEGI_DILEKCE_ORNEGI.pdf] BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ.